Štítky

čtvrtek 28. února 2013

Byt ...

... je to co nemám. Poslední dobou hodně přemýšlím o odstěhování se. Problém je, že nemám kam a za co. Plat mám hodně malý, pracuju ve skladu fabriky pro jeden obchod. Hodně by pomohla hypo, ale na tu s tímhle směšným platem nedošáhnu. Možná spolubydlení s někým, ale cpát prachy do cizího...?

4 komentáře:

  1. Cpát do cizího, necpat.. Žiť sama, nežiť.. Otázka je, či pri bývaní s rodičmi niečo ušetríš aby si si časom mala za čo byt kúpiť/vziať hypo. My bývame v nájme už mnoho rokov a má to samozrejme svoje výhody aj nevýhody, ale nevadí mi to.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj!
    Kdysi jsem četla tvůj blog a jsem ráda, že jsi zpátky. Doufám, že už se máš líp. Pokud si pamatuju, tak s rodiči jsi moc nevycházela. Myslím, že podnájem není špatný nápad. Do hypotéky je asi lepší jít až s partnerem, zvášť když člověk nemá příjem, ze kterého je schopný si vytvořit finanční rezervu pro případ problémů. Navíc u nájmu je větší volnost, člověk se snadno přestěhuje za prací, za partnerem apod.
    Nikanika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, máš blog? že bych koukla k Tobě? Jinak mám se furt stejně- blbě. Nic novýho. Spíš horšího.
      Mě láká hypo, ale nevím no, je to težký s mím přijmem najít levnej byt v praze.

      Vymazat
    2. Ahoj!
      Blog nemám. Chvíli jsem ho měla, ale pak jsem nějak neměla čas a náladu tam psát a smazala jsem ho. :-( Váhám, že bych si nějaký zase založila, ale asi by to dopadlo stejně.
      Nikanika

      Vymazat